dilluns, 7 de gener del 2008

Dracula de Bram Stoker

La història és per tots coneguda i, fins i tot, Francis Ford Coppola va fer una adaptació força fidel de la novel·la a la seva pel·lícula. El llibre, al meu entendre, és molt entretingut i força original a l'hora de narrar ja que no explica la història de manera convencional sinó que utilitza tot un recull de cartes, entrades de diaris i algun telegrama, dels personatges que apareixen a la història per tal d'anar-la desenvolupant.

Per molts crítics no és un bon llibre però la veritat és que crec que és que, amb permís de la Bíblia, és el llibre que més vegades s'ha adaptat o el seu personatge principal s'ha utilitzat al cinema, i llegir la història té un encant especial.

Publicat originariament a book.bloc.cat el 12/07/07.

1 comentari:

Anònim ha dit...

21/09/2007, 09:29

Em va encantar el llibre de Stoker! S'han fet tantes pel·lícules sobre Dràcula, moltes dolentes, que tenia una mica de por alhora de llegir-lo però ràpidament es va convertir en un dels meus preferits. Una meravella i l'ambientació del segle XIX, en aquells paratges que envolten el castell, li dónen un aire de misteri i un encant únic.
Veig que has comentat molts llibres que he llegit i que m'han agradat. Poc a poc t'aniré fent els comentaris! :)